2012. július 19., csütörtök

2012.07.19

Szeretném megköszönni hogy többen is segítettetek felfedezni az oldal átalakulásából adódó formai hibákat! Ezeket folyamatosan javítjuk, és lassacskán elkezdtünk új funkciókat is beépíteni. Az egyik ilyen, hogy mostantól minden leírás felső részében megjelenik egy kis infósáv, ami néhány fontos adatot közöl a befektetéssel kapcsolatban.
Ez még csak "béta" változat, de jelenleg valahogy így néz ki:

Futamidő: 4 nap Minimális Befektetés:1$ Státusz: Fizet

Ezzel a régebbi bejegyzéseinket is kiegészítettük!


JustBeenPaid Hírek

Tegnap néhány hír látott napvilágot a JustBeenPaid oldalán. 30 új embert  vettek fel a support csapatba, akik kiképzése jelenleg is folyik. Ezek után várhatóan nagy mértékben csökken majd a problémák megoldásának időtartama.

Megemelik a SolidTrustPay napi kifizetési limitjét. Ez nagyon jó lesz, mivel a napi kifizetési limit miatt sokan várnak a pénzükre, másrészt éppen ez az e-bank számolja fel a legkevesebb jutalékot.

A Restart várhatóan Julius 30-án következik be. Nem kell rettegni a dologtól, hiszen ez már a negyedik ilyen esemény a JustBeenPaid életében, és eddig is jelentősebb fennakadások nélkül zajlott le.Ez a folyamat kitölti az üres mátrix helyeket a tagok pozícióival. Ez miatt kb. minden 5. pozíciótól megfoszt minket a rendszer, de az elvesztett pozíciók visszalévő napjai után azonnal kifizeti a kamatot. Tehát ha elvesznek egy 10 napos pozíciót, a maradik 71 nap kamatát a számlánkra teszik. Rövid ideig előfordulhat hogy nem stimmel az egyenlegünk a pozíciók számához viszonyítva, hiszen akár 14 napot is igénybe vehet mire mindent elszámolnak. Július 16-a után vásárolt pozíciókat nem érinti a restart.

Elvileg ez a megoldás felgyorsítja az egész rendszert, beleértve a pozíciók vásárlását és a napi hozamok jóváírását is.

Tapasztalt felhasználók azt javasolják, hogy a pozíciók vásárlását hagyjuk a restart utánra!

Fontos!
A Payza felhasználóknak be kell regisztrálniuk az EGOPAY nevű e-bankhoz, mivel ez fogja leváltani a payza számlát a JustBeenPaid-nél. Július huszadikától már működik ez a rendszer, így nincs mire várni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!