2012. július 20., péntek

2012.07.20

4daysIncome
Új befektetési lehetőség került a Stabil Befektetések közé. Az eddig bemutatott nagy biztonságú lehetőségek egytől-egyik hosszú futamidejű befektetések, ám ezúttal itt a 4daysIncome, ahol csupán 4 napos ciklusok vannak, ráadásul menet közben is hozzáférhetünk pénzünkhöz.

Úgy tűnik nem én vagyok az egyetlen akinek nem tetszik a Payza húzása!
A Benson Union, egy ismert HYPE cég bejelentette, hogy a Payza kivonulásával, a továbbiakban nem hajlandóak elfogadni fizetési kompromisszumként az EgoPay-t, ami ahogy már leírtuk, szintén Payza érdekeltség. Inkább átkonvertálják Liberty Reserve-re felhasználóik Payza számlán lévő pénzét.
Azt gondolom ez egy érthető reakció, és biztos vagyok benne, hogy lesz még folytatása ennek a történetnek!

A Payza nemrég kiadott egy közleményt, miszerint kivonul a HYIP világból. Persze ez így teljesen nem igaz, hiszen létrehozott egy másik oldalt, az EGOPAY-t, ami tulajdonképpen a Payza e-walletje, és innen ezek után is fizethetünk HYIP oldalakon.
Számomra kicsit visszatetsző ez a megoldás, hiszen nagyon úgy tűnik hogy a Payza-nak nem az a célja hogy nevét óvja a "kétes" befektetések piacától, hanem hogy lehúzzon minket, ugyanis így még újabb 3,5%-ot gombol le rólunk.
Mindenesetre nincs mit tenni, kénytelenek vagyunk elfogadni ezt a gusztustalan üzletpolitikát, hiszen két befektetésünket is érintheti ez a változás. Amiről már tudtunk az a JustBeenPaid, ami nekünk is új, hogy a SilverStructure fizetési lehetőségei közül is eltűnik a Payza, és helyette megjelenik az EGOPAY.
Tehát fontos hogy minden érdekelt regisztráljon!
Ezt megtehetitek ITT is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!