2012. július 29., vasárnap

Futamidő: 81 Napos CiklusokMinimális Befektetés:10$ Státusz: Fizet
banner
A PO leginkább ajánlott befektetése! Hogy miért?
Stabil, kiszámítható, hosszútávú passzív
jövedelmet képes adni minimális kezdőtőkével
és némi kitartással.
JustBeenPaid


Néhányan levélben jeleztétek, hogy szívesen látnátok olyan befektetéseket az oldalon, amelyek rövid idő alatt nagy bevételt termelnek. Ezek igen kockázatosak, ami ellentmond oldalunk alapelveinek, ezért eddig ezt a kérést nem teljesítettük, viszont most úgy döntöttünk, hogy kicsit eldugva, a felső menüben egy külön oldalon megmutatjuk azokat a nagy kockázatú befektetéseket is, amikkel a háttérben "spekulálunk". Itt is szeretnélek figyelmeztetni benneteket, hogy ezek a befektetések valóban nagy kockázattal járnak, és ezért csak az igazán bátrak próbálják ki őket! Természetesen itt sincs módunkban semmit ígérni, hiszen a HYIP világban ami ma működik, lehet hogy holnapra nyomtalanul eltűnik.
Itt lehet kalandozni: Bátraknak!!!

JustBeenPaid
A JustBeenPaid megerősítette hírlevélben, hogy valóban holnap lesz az újraindítás. Nincs mitől félni, ahogy azt régebben már kifejtettük, hiszen ugyan akadhatnak kisebb hibák, de rövid idő alatt mindent megoldanak.Szeretnénk kérni benneteket, hogy ne kezdjétek levelekkel bombázni a support-ot, ha esetleg eltűnik pár pozíció, hiszen előre jelezték hogy ez előfordulhat, de napokon belül egy összegben kifizetik amit a pozíció termelt volna.
Egyébként már most érezhető hogy gyorsulnak a dolgok, hiszen a vásárolt pozícióim két napja másodperceken belül megjelentek a rendszerben. Ez megnyugtató, hiszen láthatóan gőzerővel folyik a munka a háttérben. A hírlevélből az is kiderül, hogy valószínűleg legalább 90 napig nem lesz szükség újabb restartra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!