2012. július 11., szerda

JustBeenPaidA JustBeenPaid egy Frederick Mann nevű matematikus "gyermeke". Még 2010-ben alkotta meg a rendszer algoritmusát, ami azóta is töretlenül működik, a felhasználók száma rohamosan nő, és mindig pontosan fizet. A kezdetben nem kevés kétkedő is kénytelen volt mára elismerni, hogy a JustBeenPaid-nek (Éppen Most Fizetek) igenis van létjogosultsága. A rendszer egyébként internetes hirdetésekből tartja fen magát, és ugyan nem tudom miként, de tény hogy nagyon jól csinálja!

Beszéljünk hát az üzletről!
Fontos, hogy itt is van lehetőségünk hálózatot építeni, viszont akkor is komoly nyereséget termel, ha ezt nem teszed! Ha mégis bevonod ismerőseidet, hiszen miért ne tennéd, akkor egy végtelen szélességű, két szint mélységű mátrixot építhetsz, ahol az első színt befizetései után 10%-ot írnak jóvá az egyenlegeden, a második szint után pedig 5%-ot.

A JustBeenPaid többféle befektetési lehetőséget kínál számunkra, viszont ami minket igazán érdekel az a JSS Triple, ugyanis ezzel lehet a legtöbb hasznot kitermelni, viszonylag rövid idő alatt.
Lényegében az a dolgunk, hogy 10$ értékű "pozíciókat" vásároljunk Minden megvásárolt pozíció 81 napig termeli számunkra a hasznot. Ez munkanapokon 2%, minden egyéb napon 1.5%. Tehát 81 nap leteltével 5$ haszon keletkezik pozíciónként. Nyilvánvalóan minél több pozíciónk van, annál nagyobb a nyereség, és pozíciónk bármennyi lehet!
Fontos tudni, hogy a termelődő hasznot bármikor kiveheted, min 20$-onként!

Na de várjunk!
Ez nem rossz, de nem is extra haszon! Akkor miért is annyira jó ez az üzlet nekünk?
Itt jön a képbe az a bizonyos "Triple", az-az triplázó! Ha egyszerre vásárolsz 4 pozíciót, ami 40 dollárodba kerül, 75 nap múlva garantáltan 60 dollárod lesz. Viszont ha 15$-ért megvásárolod a UPGRADE1-et profilodhoz, akkor 81 nap múlva minden lejáró 4 db pozíciód után kapsz egy bónusz pozíciót a JBP forced mátrixok egyikében, aminek az értéke 60$. Ezt mindig megkapod a 4-esével vásárolt pozícióid után, így látható hogy érdemes 4-et venni egyszerre, de természetesen nem kötelező.
Tehát Te befektettél 40$-t, ami 81 nap alatt 120$-ra hízott! Hát ezért Triplázó!
A teljességhez hozzá tartozik, hogy ritkán előfordulhat, hogy nem 60, hanem esetleg csak 40 vagy 20$-t kapsz bónuszként, hiszen ez függ attól is, hogy aktuálisan hogy alakulnak a mátrix helyek.

10$ ajándék kezdőtőke!
Ha most regisztrálsz az oldalra, kapsz 10$ kezdőtőkét 45 napra. Ebből megvásárolhatod az első pozíciód, tesztelheted, próbálgathatod a rendszert, és amikor 45 nap múlva elveszik a 10$-t, megmarad a 6$ kamat, és a pozíció is dolgozik tovább. Ha kiegészíted 4$-al, máris vehetsz egy újabb pozíciót!

Tehát nézzük mit kell tenned, hogy Te is részesülj ebből a nagyszerű üzletből!
-Regisztrálj ITT!
-A regisztrációt követően kapsz egy megerősítő emailt, ahol a egy linkre klikkelve aktiválhatod fiókod.
-Lépj be, és klikkelj bal oldalon a JSS TRIPLE feliratú gombra!
-Találsz egy világoskék mezőt, BUY JSS-Triple Positions felirattal. Kattints rá, és írd a magjelenő ablakba hogy 1, majd klikk a PROCEED-re.

Ha ezeket megtetted, máris gyűlik a napi kamat!
Ha szeretnél több pozíciót vásárolni, több helyről van lehetőséged pénzfeltöltésre.
-Payza (Valamikori AlertPay)
-Liberty Reserve
-Perfect Money
-Solidtrustpay

Ha hosszútávon gondolkodsz, legalább 80 napig nem veszel ki pénzt az üzletedből, hanem visszaforgatod azt. Ez egyébként alapszabály szinte minden hasonló üzletnél!
A termelődött haszonból vásárolj minél több pozíciót, és később is jobban jársz ha csupán a nyereség 20%-át veszed fel, a többit visszaforgatod! Így idővel komoly, folyamatos nyereségre teszel szert, ami azt gondolom hogy a mai világban adu-ász lehet!

Ne feledd! A PO-n nem csak üzleteket ajánlunk, hanem folyamatos támogatást is! Bármilyen kérdéssel fordulj bizalommal hozzánk, és a haszon bekopog a Te ablakodon is!
Keress IT kérdéseiddel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!