2012. augusztus 12., vasárnap

Legújabb Híreink

Ciklus: 10 nap-2,8%Minimális Befektetés:26$ Státusz: Fizet
New Wealth 125 Admin Ajánlata

Welath4allteam
Kis befektetéssel kezdhető, folyamatosan növekvő bevétel,
egy stabil háttérrel rendelkező cégtől. 
Az év üzletének kiáltották ki!

Érdekes, és nem mindennapi lehetőségere leltünk. Augusztus közepén indul egy ZeekRewards-hoz hasonló program, amely szintén egy aukciós céghez kötődik. Itt is napi nyereség visszaosztásban részesednek a tagok, hasonlóan a fent említett nagy múltú ZeekRewards-hoz, és ráadásul jelenleg alapító tagként, ingyenesen regisztrálhatunk. Ez nagyszerű lehetőség, és mi sem bizonyítja jobban a komolyságát, mint hogy több mint 70 országban érhető el a rendszer. 
Érdemes regisztrálni hiszen nincs vesztenivalónk, az indulás után meg eldönthetjük hogy akarunk e foglalkozni vele. 

Ismét szeretném jelezni felétek, hogy hamarosan indul a PreelaunchX, amiről talán már tudjátok, hogy most ajándékba ad 100$-t. Még sokat nem tudunk róla, hogy miként fog működni a befektetés, de valószínűleg lehetőségünk lesz ezt a pénzt Forex-be fektetni, ami nagyon izgalmas, hiszen így mindenki kockázat nélkül próbálhatja ki magát a devizapiacon! Tehát kalandra fel, regisztrálj ingyen az ajándék 100$-ért, és hívd meg barátaidat is! 

Nemrégiben jelezte a JBP, hogy hamarosan újabb szervereket állítanak csatasorba, hogy képesek legyenek kielégíteni a megnövekedett igényeket. Ez azt jelenti, hogy immáron 20 nagy teljesítményű, modern szerver fogja szolgálni a befektetőket, ami azt hiszem nagyon jól hangzik. 
Persze a munkálatok ideje alatt lehetnek kisebb fennakadások, ami megmutatkozhat a ki és befizetések csúszásában is. Nem kell megijedni, és felesleges levelekkel bombázni a supportot, miden nagyon hamar rendeződik majd! 

További szép napot, és legyen számotokra is kifizetődő a Pénzkeresés Online !:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!