2012. augusztus 1., szerda

Futamidő: 81 Napos CiklusokMinimális Befektetés:10$ Státusz: Fizet
banner
A PO leginkább ajánlott befektetése! Hogy miért?
Stabil, kiszámítható, hosszútávú passzív
jövedelmet képes adni minimális kezdőtőkével
és némi kitartással.
JustBeenPaid

JustBeenPaid
Tegnap Megtörtént a rettegett restart a JustBeenPaid rendszerén, és bizony vegyes érzelmekkel küzdünk azóta. Leszűrhettünk jó és rossz tanulságokat is ebből a procedúrából, bár azt gondolom, hogy mindenki csak a rossz oldalát látja jelenleg, ezért is gondoltam hogy elmélkedem kicsit a témáról.
A pozíciók 70%-át vették el átlagosan, és bizony csak kis hányadát fizették ki azonnal, ami sokakat felháborodással töltött el. Ami kicsi megnyugvással tölthet el minket, hogy kaptunk egy csomó mátrix pozíciót, amelyek után rendre 60$ üti a markunkat. Mi kell ehhez? Hogy nekünk és két referáltunknak, valamint azok két-két referáltjának lejárjon 4 pozíciója. Ha nincs referáltad, vagy a referáltadnak nincs az sem gond, hiszen a rendszer olyanokat fog alánk helyezni, akik szintén egyedül vannak.
Persze ez nem megy egyik napról a másikra, idő kell hozzá, de ígéretet kaptunk hogy ki lesz fizetve.

Nem akarom megvédeni a JustBeenPaid rendszerét, hiszen ne fűződik hozzá érdekem, de gondoljunk csak bele. Ha nem történik mindez, valószínűleg hamarosan bedőlt volna az egész, hiszen olyan mértékben szaporodott meg a felhasználók száma, hogy azt már képtelenség lett volna kigazdálkodni. Na akkor aztán üres kézzel távozhattunk volna a kasszától! Kérdem én! Nem jobb ez így?
Igaz hogy elvesztettük pozícióink egy komoly részét, de őszintén szólva ezek valószínűleg mindenkinek olyanok voltak már, amit a jutalékokból vásárolt. Akár ki is vehettük volna, de mi inkább növeltük a befektetésünket.
Persze ezek után bizonyára sokan döntenek úgy, hogy hagyják az egészet a fenébe, és amennyi pénzt csak lehet kinyernek, aztán viszlát JustBeenPaid. Persze őket is megértem, hiszen valószínűleg egy éven belül ismét jön egy restart, és már tudjuk mire számíthatunk. Azért én kicsit másképp gondolom. Ha ez kell ahhoz, hogy a JBP a "végtelenségig" fenntartható legyen, hát rendben, szerintem még így is megéri! Azonban ez a procedúra arra sarkalt, hogy egy másfajta stratégia szerint használjam az oldalt. Hogy mit javaslok? Szerintem ha eléri a pozíciók száma a 30-40-es határt, érdemes legalább minden harmadik napi bevételt hazautalni, ha úgy tetszik kimenteni a rendszerből. Látható hogy nem érdemes halmozni a végtelenségig, jobban jár az ember ha beéri kevesebb, ám de biztos bevétellel. És ha megint eljön a restart? Akkor kezdem elölről, tudván hogy újra és újra haszonra tehetek szert a végtelenségig, hiszen éppen ezt biztosítja számomra a gyűlölt restart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!