2012. augusztus 14., kedd

Legújabb HíreinkFastMoneyMakerGroup
Egy újabb lehetőséget tesztelünk, ami jól működik, ezért megosztjuk veletek, de egyenlőre csak itt a hírek között. Eleinte vonakodtunk tőle, hiszen több HYIP monitor nem fizető státuszban tartja nyilván, viszont az admin azt állítja, hogy csak azért van, mert nem hajlandóak együtt működni ezekkel az oldalakkal, hiszen a magas hozam ellenére sem tartják magukat HYIP oldalnak.Kipróbáltuk, és valóban fizetnek!  

Az FMMG az egyik leggyorsabb nyereségmegosztó oldal a piacon, ezért is keltette fel kíváncsiságunkat. Itt is pozíciókat kell vásárolnunk akárcsak a JustBeenPaid esetében, azonban itt egy pozíció csupán 1.45$-ba kerül, és ennyi elég is a kezdéshez, már innentől önfenntartó a rendszer. Max 50 pozíciót vásárolhatunk, és ami szintén vonzó, hogy ezt gyakorlatilag bármelyik hazánkban ismert e-bank segítségével megtehetjük, akár a Payza számlánkat is elfogadja. 
A pozíciók 6! nap alatt kipörögnek, és ennyi idő alatt megduplázzák a beinvesztált pénzt. Tehát ha vásárolsz mondjuk 5db poziciót 7.25$ értékben, az a 6. napon 14.50$-t ér. 
Bármikor kivehető a termelődő haszon, és itt tényleg nagy a pörgés, hiszen nem naponta, hanem óránként kapunk nyereséget! A minimális kivehető összeg 5$. 
Az oldalon reklámozhatjuk is saját webhelyünket is, akár banner, akár szöveges hirdetés segítségével. 
Tehát érdemes kipróbálni, hiszen max 1.45$-t veszíthetünk, de jelenleg rendesen fizet az oldal, és ezt fogjuk is figyelni folyamatosan, és természetesen informálunk bennetek. 

A regisztráció pofon egyszerű, ide klikkelve.

-Ha már bejelentkeztél friss regisztrációddal, bal oldalon válaszd a "Purchase Shares / Ad package"  menüpontot, ahol lehetőséged nyílik pozíciókat vásárolni. 

-Válasszuk ki a vásárolni kívánt pozíciók mennyiségét, majd a "Payment Mode" résznél válasszuk a használni kívánt pénztárcát. 

-Ha minden rendben, klikk a "Purchase" gombra.

-A következő oldalon az e-bank logójára klikkelve végezhetjük el a fizetést. 

-A "Manage Positions" menü alatt követhetjük nyomon a jóváírásokat.


Ciklus: 10 nap-2,8%Minimális Befektetés:26$ Státusz: Fizet
New Wealth 125 Admin Ajánlata

Welath4allteam
Kis befektetéssel kezdhető, folyamatosan növekvő bevétel,
egy stabil háttérrel rendelkező cégtől. 
Az év üzletének kiáltották ki!

2 megjegyzés:

  1. Augusztus 31-én regisztráltam a Fastmoneymaker oldalra minimális befektetéssel. Ma néztem meg, és még csak 0,36$-om van!? Valamit rosszul csináltam?

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    A Fast... sajnos nem működik. Erről írtam többször is az oldalon, csak gondolom nem nézted. Ezért érdemes rendszeresen olvasgatni a híreket, vagy legalább a hírlevélre feliratkozni.

    VálaszTörlés

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!