2012. augusztus 19., vasárnap

Legújabb Híreink


Futamidő: 9-11 napMinimális Befektetés:1.45$Státusz: Fizet
Admin Ajánlata

FastMoneyMakerGroup
Minimális befektetés mellett is önfeltartóvá tehetjük (1.45$)
Pörög mint a tornádó, naponta többször is fizet, és a pénz
már 5$-tól kivehető, akár Payza számlára is!


Fast Money Maker Group
Tekintettel a nagy érdeklődésre, elkészítettük részletes leírásunkat a Fast Money Maker Group nevű oldalról. A leírás megtalálható a bal oldali menüben.ZeekRevards Game Over!
Hatalmas felbolydulást okozott a hír, amely szerint végleg bezárja "kapuit" a ZeekRewards.
Nem fogom itt leírni ismét az okokat és a pontos tényállásokat, hiszen tele van már vele az internet, ha valakit érdekel megnézheti pl. ITT. 
Mindenesetre rengeteg tanulságot levonhatunk az esetből, amely szinte mindegyikünket érintett. Sajnos rá kell döbbenünk, hogy hiába rendelkezik egy cég nagy múlttal, ez még nem ok arra hogy ne higgyünk a baljós jeleknek. Itt is számtalan jele volt a problémáknak, pl a 30$ marketingcsomag kötelezővé tétele, hogy csak egyet említsek.
Ezek után kénytelenek vagyunk átértékelni több hosszútávú befektetést is, és kénytelenek vagyunk arra is ráébredni, hogy a JustBeenPaid-nál is lehetnek problémák.
Erre még kitérünk egy hosszabb írásban a későbbiek folyamán.

Úgy gondolom hogy ez az eset rányomja bélyegét minden internetes befektető életére, tevékenységére, minket is arra sarkal, hogy átértékeljük a befektetési sémánkat, portfóliónkat.
Persze ettől nem áll meg az élet, viszont valószínűleg elkezdünk kicsit más irányokba is kacsingatni. Ezeket még át kell gondolnunk, de hamarosan észrevehetitek itt az oldalon a változást.
Addig is regisztráljatok a FastMoneyMakerGroup befektetésre bátran, és bár vele kapcsolatban sem ígérhetünk semmit, de legalább vesztenivalónk sincs. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!