2012. augusztus 22., szerda

Legújabb Híreink

JustBeenPaid Átállás
Rengeteg levelet kaptam ma reggel a JBP-al kapcsolatban. Azokat akik megpróbáltak belépni, igencsak furcsa kép fogadta, ami okkal váltott ki sokakból ijedséget, ahogy belőlem is.
Információink szerint a JBP átalakult un. PTC oldallá. Ezekről az oldalakról azt érdemes tudni, hogy a reklámokra való klikkelésekért fizetnek, több-kevesebb pénzt. Ez nem nyugtatott meg, hiszen tudjuk hogy általában ez a pénz inkább kevesebb szokott lenni mint több, éppen ezért tartja magát a "Pénzkeresés Online" távol a PTC típusú lehetőségektől.
Azonban a JBP azt ígéri, hogy az üzleti modell alapjaiban nem változik, tehát megmarad:
-10$ egy csomag
-81 napos futamidő
-hétköznap 0,2$
-hétvégén 0,15$
Viszont plusz pénzekért újabb opciók vásárlására is lesz lehetőség.
Tehát ha úgy vesszük, ez előrelépés lehet, és ha minden úgy fog történni ahogy ígérik, akkor ismét leírhatjuk ide, hogy a JBP napjaink egyik nagy túlélője.

Hogy mit kell most tennünk?
Elvileg napokon belül minden felhasználó adatait integrálják az új rendszerbe, köztük az eddigi referáltjaink, és természetesen a megtakarításainkat is. Erről mindenkit levélben fognak értesíteni, és természetesen itt a PO. oldalon is jelezni fogjuk a fejleményeket.
Tehát semmiképpen ne regisztráljatok az új rendszerbe, csak várjatok türelemmel, és kérem mellőzzétek a körmeitek fogsorral történő csonkítását! Mindenki maradjon nyugodt, ráérünk idegeskedni ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy ígérik!


Futamidő: 9-11 napMinimális Befektetés:1.45$Státusz: Fizet
Admin Ajánlata

FastMoneyMakerGroup
Minimális befektetés mellett is önfeltartóvá tehetjük (1.45$)
Pörög mint a tornádó, naponta többször is fizet, és a pénz
már 5$-tól kivehető, akár Payza számlára is!

Fast Money Maker Group
Tekintettel a nagy érdeklődésre, elkészítettük részletes leírásunkat a Fast Money Maker Groupnevű oldalról. A leírás megtalálható a bal oldali menüben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!