2012. augusztus 25., szombat

Legújabb Hírek

Még 2 nap, és indul a PreLaunchX! Még nem késő regisztrálni!!! Keresd balra, az ingyenes lehetőségek között!

Sokan siratják a ZeekRewards-ot olvasóink közül, de ne keseregjetek, mert itt van a kiköpött mása, csak éppen Németországból. Ez szintén egy nemzetközi Penny Aukciós cég, amely jelenleg az elő regisztrációs szakaszban van(Pre-launch).  Várhatóan Októberben fog indulni élesben a rendszer, de aki ebben a korai szakaszban csatlakozik, élhet néhány különleges előjoggal.
Túl sokat még nem lehet tudni, viszont jelenleg természetesen nem kerül semmibe a regisztráció, és kapunk 3 ajándék BID-et is, amely állítólag felhasználható lesz valamilyen módon egy BMW megszerzésében.

Többféle jövedelem szerzési lehetőséget kínálnak majd, amiből egyenlőre 3-ról tudunk.
-Reklámbevétel, ami állítólag minden aktivitás nélkül elérhető.
-Penny Aukciók, amiről nem sokat tudhatunk még
-Értékesítési tagok, ami állítólag gyors bevételt hozhat.

Amiért érdemes minél előbb regisztrálni, az-az un. VFP, Very First Partner státusz, ami csak az elő regisztráció alatt jár. Ennek az előnye, hogy minden általad hozott tag után kapsz egy un. VFP-pontot, amely későbbiekben korlátlan ideig megmarad, és alapja lehet egy komoly bevételnek.

Nincs mit veszíteni, egyenlőre nem kerül semmibe, Októberben meg, ami a hivatalos indulás kitűzött időpontja, majd meglátjuk. Több Német forrás is hatalmas lehetőségként beszél erről az üzletről, így azt gondolom, ne hagyjuk ki, hátha bejön!

Regisztrálj ITT, és hívd meg barátaid is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!