2012. augusztus 30., csütörtök

Legújabb Hírek


Futamidő: nincsMinimális Befektetés: IngyenesStátusz: Elő regisztráció

Admin Ajánlata:

Nem kell befizetni pénzt sem most, sem
később. Komolyan jutalmazza a csapatszervezést,
de nem feltétele a jövedelemszerzésnek. Jelenleg tart
az elő regisztráció, várható indulás Szeptember 10.
Eimimo Leírás

FastMoneyMakerGroup

Rengeteg levelet kapok ezzel a lehetőséggel kapcsolatban, hiszen nagy reményeket tápláltunk vele kapcsolatban, azonban először csak lelassult, majd az elmúlt 2 napban teljesen leállt a rendszer. Tegnap este írtam az adminnak, hogy ugyan már, mondjon valamit, hogy mégis mire számítsunk. Reggelre nagy meglepetésre megérkezett a válasz, hiszen őszintén szólva nem számítottam rá. Egyszerűen csak annyit ír, hogy legyünk nyugodtak, és vásároljuk bátran a részvényeket. Persze ezzel nem vagyunk előrébb, de már az is jó jel, hogy még válaszolnak a levelekre. Aztán amikor reggel beléptem az oldalra, érdekes dolgot fedeztem fel. Azok részvényeim hoztak egyenként 1 centet, amit Payza számláról vásároltam anno, azonban a belső egyenlegből vásároltak nem termeltek.
Tegnap már azon voltam, hogy scam státuszba teszem őket, de most azt mondom várjunk még. Egyenlőre ne vegyetek újabb részvényeket, de regisztrálni azért lehet.

PreLaunchX

Na igen, ez problémásnak tűnik. Nem is az ad aggodalomra okot hogy esetleg késve indul, hiszen ez szinte alapvető a hasonló programoknál, Viszont az már aggasztó, hogy semmiféle információt nem osztanak meg a felhasználókkal. Az is gyanús, hogy sokkal több felhasználó csatlakozott, mint amennyien szerintem ésszerűen vártunk volna. Gyanítom hogy valamiféle csalás állhat a háttérben. Én a csoportomat arra kértem, hogy ne fizessenek be semmit, tehát ne nyissák meg 17$-ért mind a 10 szintet, így remélhetőleg senkit nem ért kár. Egyenlőre nem sütöm rá a scam titulust, de félek nem sokat várat magára.

Falkito

Ez a cég is az elő regisztrációnál tart, de jó lehetőségnek tűnik. Az oldal már most folyamatosan fejlődik, minden nap láthatunk változást, pozitív irányba, pedig az indulás csak Októberben várható. Jelenleg információkat gyűjtünk róla, hogy tudjunk írni egy kerekebb ismertetőt, de nem egyszerű, hiszen a cég Német, így az elérhető anyagok is nagyrészt Német nyelven olvasható.

Még annyit szeretnék elmondani, hogy szerencsére szépen fejlődik csapatunk, egyre több olyan értékes emberrel tartom napi szinten a kapcsolatot, akik támogatásukkal képesek emelni az oldal színvonalát. Nagyon fiatalok vagyunk, sokat kell még fejlődnünk, de minden energiánkkal dolgozunk rajta.
A megnövekedett olvasói létszám arra sarkal, hogy kiépítsek egy hírlevél rendszert, amely megkönnyítené a kapcsolattartást. Ez folyamatban van, pár nap múlva lehetőségetek lesz regisztrálni rá.
Érdemes a Google+ oldalunkra is bejelentkezni, hiszen ott is könnyen követhetitek az PO életét.
Köszönöm szépen, hogy velünk tartatok!
Admin
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!