2012. szeptember 10., hétfő

Futamidő: nincsMinimális Befektetés: IngyenesStátusz: Beindult!

Admin Ajánlata:
 Ajándék 10$!

Nem kell befizetni pénzt sem most, sem
később. Komolyan jutalmazza a csapatszervezést,
de nem feltétele a jövedelemszerzésnek.
Eimimo Leírás

Kis kiegészítés!
Elkészítettem a mai napon elindult Eimimo oldal részletes leírását, amire úgy vettem észre elég nagy igény mutatkozott. Remélem hasznosnak találjátok majd!

Sok levelet kapok a ProfitClicking-el kapcsolatban is, többen keresik rajtam a leírást. Valójában belekezdtem már, de ameddig az oldal nem működik tökéletesen, én sem tudok rendes munkát végezni. Nem akarom találgatni mi hogyan lesz majd, kénytelen vagyok várni ameddig minden beindul. Kérem türelmeteket!

Eimimo
A mai napon, ahogy ígérték, elindult az Eimimo. Ez már önmagában is kisebb csoda, hiszen tapasztalataink szerint az a legritkább, hogy egy program az ígért időpontban induljon. Az oldalra belépve láthatjuk hogy újabb menüpontok jelentek meg. Lehet már vásárolni hirdetési csomagokat is, ha valaki az oldal segítségével kívánja reklámozni weblapját, bár azt gondolom ez legtöbbünket nem érint. Nekünk akik csak pénzt szeretnénk keresni, nincs más dolgunk mint embereket meghívni, ahogy eddig is tettük, és várni hogy megérkezzenek az első e-mailek, ahol klikkelhetünk a hirdetésekre.
Hamarosan kiegészítjük Eimimo leírásunkat is, és részletesen ismertetjük a különböző menüpontokat.

ProfitClicking
A ProfitClicking valóban elérhető már, de egyenlőre még Beta verzióban fut. Ez annyit jelent, hogy jelenleg se pozíciókat nem tudunk vásárolni, de még regisztrálni sem lehet az oldalra. Tehát valójában semmire sem jó jelenleg az egész, legfeljebb nézegethetjük az eddig elért eredményeinket. Ígéretük szerint ez az állapot néhány napon belül megszűnik, sőt, valójában 48 órát ígértek, de én nem vagyok ennyire optimista, ismerve az előzményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!