2012. szeptember 12., szerda

Legújabb Hírek

Futamidő: nincsMinimális Befektetés: IngyenesStátusz: Beindult!

Admin Ajánlata:
 Ajándék 10$!

Nem kell befizetni pénzt sem most, sem
később. Komolyan jutalmazza a csapatszervezést,
de nem feltétele a jövedelemszerzésnek.
Eimimo Leírás


ProfitClicking
Sajnos még mindig nem működőképes az új rendszer. Vannak napok amikor életre kelnek bizonyos funkciók, de másnapra ezek rendre használhatatlanok lesznek. Két napja pl. lehetett hirdetési csomagot vásárolni, és a statisztikák is működtek, de ezek mostanra elérhetetlenek.
Ennek ellenére az oldalon olvasható információk alapján minden rendben folyik, gőzerővel dolgoznak a rendszeren, és azt ígérik napokon belül minden összeáll. Óvnak minket attól, hogy bedőljünk az interneten terjedő negatív pletykáknak, mert ezek egész egyszerűen nem igazak. Higgyünk tehát a tőlük rendszeresen kapott információknak, és böjtöljük ki valahogy ezeket a várakozással teli napokat.
Az oldal leírása is szépen halad, nagyon informatív lesz tele képekkel, tehát mindenféle Angoltudás nélkül is mindenki szépen használhatja majd a ProfitClicking rendszert. Remélem hamarosan ismét olyan szép hasznokat fog termelni nekünk, mint a nagy múltú JustBeenPaid tette anno!

Panda Start
Nem állhatom meg hogy ne ejtsek pár szót erről az új Magyar programról, hiszen én magam is nagy lelkesedéssel használom, és gyakorlatilag az egész csoportom boldogan csatlakozott hozzám. Szó szerint egy aranyos kis oldalról van szó, ahol létrehozhatunk egy személyre szabott startoldalt néhány klikkeléssel, és azon túl hogy ez valóban egy nagyon jól használható startlapot ad a kezünkbe, még kereshetünk is vele. Pontokat kapunk egyszerűen az oldal használatáért is, de ha meghívunk tagokat, az Ő pontjaikat is megkapjuk 6 mélységben. Lehetőség van ezen kívül még pontok gyűjtögetésére reklámok megtekintésével is, de ez is olyan játékos formában történik, hogy egyáltalán nem nyűgös feladat. Az összegyűlt pontok hónap végén készpénzre válthatóak, és ha elég ember csatlakozik hozzánk, elég komoly bevételt érhetünk el. Nem kerül semmibe a csatlakozás, és egy vidám kis közösség része lehetsz, akikkel egy belső levelezőrendszeren keresztül kommunikálhatsz is.
A cég tervei szerint hamarosan elindul meghódítani a világot, és ettől kezdve egy nemzetközi üzlet részesei lehetünk. Én azt gondolom, hogy ide mindenképp csatlakozni kell. Tervezem hogy esetleg írok egy részletes ismertetőt is az oldalra, de addig ITT CSATLAKOZHATSZ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!