2012. szeptember 13., csütörtök

Legújabb Hírek

Futamidő: nincsMinimális Befektetés: IngyenesStátusz: Aranyos :)


Admin Ajánlata: 
Panda Start, a nagyon aranyos Magyar program, ahol létrehozhatsz egy hasznos startlapot, és kereshetsz vele pénz is. Mindenkinek ajánlom, hiszen minden bizonnyal nagy jövő elé néz.
PandaStart NEKED! 

ProfitClickink

A ProfitClicking szépen lassan eléri azt a stádiumot, hogy végre újra dolgozhatunk vele. Egyre több funkció működik, egyre gyorsabban reagál az oldal. Mostanra már lehetséges csomagot is vásárolni, beállíthatjuk szépen a használt E-bankokat, és adataink is hibátlanul jelennek meg a rendszerben. Most már csak arra várunk, hogy végre a pénzünk is szaporodjon, aminek egyébként mostantól új feltétele, hogy naponta legalább 3 reklámot nézzünk meg a belső hirdetési rendszeren. Ez elérhető alul a Traffic Exchange ablakban, ha a "view ADS" gombra klikkelünk.
Ennek a fejlődésnek próbálunk mi is utánamenni, ezért megjelent a PO-n is az üzlet leírásának első része. Itt az alapkoncepcióval ismerkedhettek meg. Persze ezzel nincs vége, hiszen terveink szerint minden funkciót részletesen ismertetünk majd veletek, képekkel illusztrálva, egyszerűen, könnyen emészthető formában. Ezzel kívánjuk segíteni csoportunk Angolul nem beszélő tagjait. Az első részt fogadjátok szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!