2012. szeptember 16., vasárnap

Legújabb Hírek

Futamidő: nincsMinimális Befektetés: IngyenesStátusz: Aranyos :)


Admin Ajánlata: 
Panda Start, a nagyon aranyos Magyar program, ahol létrehozhatsz egy hasznos startlapot, és kereshetsz vele pénzt is. Mindenkinek ajánlom, hiszen minden bizonnyal nagy jövő elé néz.
PandaStart NEKED! 


Panda Start
Nagyon szépen fejlődik a Panda Start, és nagy öröm látni hogy mennyien csatlakoztatok ehhez a nagyon kellemes kezdeményezéshez. Azt kell hogy mondjam, maga a kínált startoldal is nagyon jól használható, már csak ezért is megérné, de emellett nagyszerű a csapatszellem, és szépen gyűlnek a pontok is, amiből idővel szép pénzt kereshetünk!

Hírlevél
Hírlevél rendszerűnk sajnos súlyos hibában szenvedett az elmúlt héten, így képtelenség elérni a frissen feliratkozottak listáját. Ezért szeretném kérni ezeket a kedves olvasókat, hogy ismételjék meg a feliratkozást, a mostanra kijavított rendszerre. Ezt az oldal bal felső sarkában tehetitek meg. Elnézést kérek a kellemetlenségért.

ProfitClicking
Tegnap nem sikerült folytatnom a ProfitClicking leírást, mert küzdöttem a hírlevélrendszer rendbehozatalával, azonban remélem erre végre ma sor kerül. Tehát aktuális témánk a reklámok megtekintése, valamint a fizetési processzorok beállítása. Remélem sokan hasznát veszitek majd ennek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!