2012. szeptember 20., csütörtök

Legújabb Hírek

Futamidő: nincsMinimális Befektetés: IngyenesStátusz: Aranyos :)


Admin Ajánlata: 

Panda Start, a nagyon aranyos Magyar program, ahol létrehozhatsz egy hasznos startlapot, és kereshetsz vele pénzt is. Mindenkinek ajánlom, hiszen minden bizonnyal nagy jövő elé néz.

PandaStart NEKED! 


Eimimo
Többen érdeklődnek ezzel az üzlettel kapcsolatba, ugyanis nem nagyon jönnek a reklámlevelek, inkább csak csurdogálnak. Az üzemeltetők mindenkit megnyugtatnak, hogy nincs semmi probléma, egyszerűen csak kell némi idő amíg összejön a megfelelő mennyiségű hirdetés az Európai vonalon.
Tehát nyugtalankodásra semmi ok, csak egy kis türelem kell!

PandaStart
Napról napra növekszik a PandaStart, a szó minden értelmében. Tényleg mindennap egyre több pontot gyűjthetünk, és rengeteg újdonság is megjelent az oldalon. Nagyon színpatikus hogy a Panda igyekszik támogatni a különböző alapítványokat. Mindenki akinek legalább ezer pontja van, ajánlhatja kedvenc alapítványát, és ezek ingyen reklámot kapnak az oldalon. Igen jó érzés látni, ahogy gomba módra növekszik a csapat, és a pontok szaporodnak mint az egerek. :)

ProfitClicking
Azt mondom hogy észrevehető a fejlődés, de kicsit lassabb a vártnál. Ami jó hír, hogy a mai naptól ki lehet kérni az összegyűlt pénzünket, max. 50 dollárig, ami viszont nagyon nem tetszik, hogy a régi pozíciók után még mindig nem kapunk jóváírást, viszont szépen lassan kiöregednek. Remélem hamar rendeződik, hiszen oldalunk egyik első számú bevételforrása a ProfitClicking.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!