2012. szeptember 25., kedd

Legújabb Hírek

Futamidő: nincsMinimális Befektetés: IngyenesStátusz: Aranyos :)


Admin Ajánlata: 

Panda Start, a nagyon aranyos Magyar program, ahol létrehozhatsz egy hasznos startlapot, és kereshetsz vele pénzt is. Mindenkinek ajánlom, hiszen minden bizonnyal nagy jövő elé néz.

PandaStart NEKED! 

Eimimo
Ma kaptuk a hírt, hogy az Eimimo csapata megszerezte az http://www.iearnhere.com oldalt, és beolvasztja azt az Eimimo-ba. Ez igazából minket nem érint, viszont arra azért következtethetünk belőle, hogy az Eimimo, ahogy azt megígérték nekünk, hamarosan valóban belendülhet.

ProfitClicking
Még mindig bízunk benne, hogy a ProfitClicking előbb-utóbb erőre kap. Jelenleg ugyan fizet minimális pénzeket a csomagok után, de elég nehéz követni hogyan számol. Az új pozíciók után napi 10 cent a jóváírás  jelenleg, ez látható, de hogy a régieket hogyan számolja fogalmunk sincs.
Kicsit kezdünk besokallni a rengeteg teljesítetlen ígérettől, ami nem csak frusztráló, de félő hogy hosszú távon a programnak is hatalmas károkat okozhat. Ha ugyanis meginog a befektetők bizalma, nyilván nem fognak újabb pénzeket invesztálni az oldalba, és az új csatlakozok sem fognak tolongani. Azt hiszem nem nehéz belátni, hogy ennek milyen következményei lehetnek mind az oldalra, mind pedig ránk régi befektetőkre nézve.
Kicsit úgy érzem magam mint a kisgyerek, akit szülei az oviban felejtenek. A JBP az egyik legjobban termelő tétel volt a befektetési palettánkon, most meg egyszerűen lepasszolt minket, egyik napról a másikra mostohagyerekekké váltunk. Ahogy szerettem a JSS Tripler üzletet, ez most valahogy annál jobban idegesít.
De ahogy a mondanivalómat is kezdtem, mi még bízunk benne, hogy lesz még dúskálás, és akkor hamar elfelejtjük ezeket a borongós hónapokat. Így legyen!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!