2012. október 20., szombat

Falkito

Sokan várjuk a Falkito nevű program indulását, ami ugyan komolyabb befektetést igényel, mégis az egyik legnagyobb lehetőségnek tartjuk a rengeteg új profitmegosztó oldal között, amelyek manapság gombamód szaporodnak.
Várhatóan Novemberben fog megtörténni az éles indulás, amiről mindenki fog kapni egy értesítést 10 nappal előtte. Tehát van még lehetőségünk addig is komoly tagokat toborozni, hiszen ne feledjük, hogy az elő regisztrációs időszakban hozzánk csatlakozók után különleges jutalékot kaphatunk.
Több helyen észrevettem, hogy oly módon próbálnak embereket a rendszerbe csalni, hogy nem tudatják annak anyagi vonzatát. Ez hibás stratégia, hiszen ha inaktív marad az általunk meghívott ember, az nekünk nem jó a világon semmire, tehát kérlek benneteket, hogy csak olyan embereket toborozzatok, akik vállalják hogy az éles indulás után hamarosan befizetik a 99 Eurós indulócsomagot!
Egy rövid leírás elérhető oldalunkon, de a regisztráltak, vagy akik ezt E-mailben kérik, kapnak egy részletes bemutatót is a programról, és amennyiben megtiszteltek bennünket azzal hogy hozzánk csatlakoztok, természetesen egy mindenre kiterjedő, alapos támogatást is biztosítunk, hogy mindannyian profitálhassunk a Falkito-ból.
Várjuk a komoly érdeklődőket!
 

Profit Clicking

A Profit Clicking programmal kapcsolatban rengeteg ellenérzés alakult ki az emberekben, tegyük hozzá jogosan, hiszen amit az integrációs folyamat alatt műveltek, az bizony elég gyalázatos volt. 
Mostanra azonban kezd helyreállni a rend, és úgy tűnik végre jól működnek a dolgok. Persze a régi JustBeenPaid tagok még mindig kicsit mostohagyermeknek érezhetik magukat, hiszen a régi, áthozott pozíciók még most is csak felét termelik mint az újak, és ez őszintén szólva felettébb bosszantó. A kifizetések is hajlamosak késni, de eddig mindig megérkeztek, tehát úgy gondolom ezzel nincs komoly gond. Ami azt illeti, a Pénzkeresés Online oldal minden negatívum ellenére jelenleg is az egyik legjobb befektetésnek tartja a Profit Clickinget, és ennek megfelelően támogatjuk a továbbiakban, és isten adja hogy nekünk legyen igazunk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!