2012. október 1., hétfő

PermanentFund


PemanentFund

Tekintve a komoly érdeklődést, készítettünk egy részletes bemutatót a PermanentFund nevű HYIP cégről, amely már több mint 2 éve rendesen fizet. Képekkel illusztrálva tekinthetitek meg a regisztráció menetét, valamint segítséget kaptok ez első befektetéshez is. Remélem hasznosnak találjátok ezt a kis segítséget!
Megtekinthető ITT.


ProfitClicking 

Azt kell hogy mondjam, a kezdeti gyötrődések után kezd magára találni az oldal. Megkezdődtek a kifizetések is, valamint a napi hozam is megbízhatóan termelődik, igaz nem olyan mértékben ahogy megszoktuk a JBP. idejében, és van pár nap elmaradás is, de csak idő kérdése hogy ezek is a helyükre kerüljenek. A fejlesztéseknek is szemmel látható az eredménye, ha belépünk az oldalra, és ezek közül talán érdemes kiemelni, hogy már képes tárolni a rendszer a megtekintett reklámok számát. Így ha esetleg elutazunk és napokig nem jutunk géphez, előre megnézhetjük a napi 3 reklámot, ami nagyszerű dolog. Azt gondolom, lassan biztathatlak bennetek a csatlakozásra, amit részletes bemutatóval igyekszem segíteni! Futamidő: nincsMinimális Befektetés: IngyenesStátusz: Aranyos :)


Admin Ajánlata: 

Panda Start, a nagyon aranyos Magyar program, ahol létrehozhatsz egy hasznos startlapot, és kereshetsz vele pénzt is. Mindenkinek ajánlom, hiszen minden bizonnyal nagy jövő elé néz.

PandaStart NEKED! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!