2012. november 3., szombat

Benson Union

Úgy döntöttünk, hogy a rövidtávú Permanent Fund mellé, most bemutatunk nektek egy hosszútávú HYIP-ot is, amely a jelenlegi piac talán legpatinásabb darabja. A Benson Union lassan 1 éve megbízhatóan fizet, és szinte valamennyi HYIP befektetéssel foglalkozó weboldal listáján az első helyet foglalja el. Rengeteg monitor figyeli, és eddig a legkisebb megingás nélkül teljesít, és minden jel arra mutat, hogy még jó ideig számíthatunk rá.
Ezzel a cikkel kicsit a PO. oldal eddigi stratégiája is kezd megváltozni, hiszen eddig nem szívesen foglalkoztunk HYIP befektetésekkel, mostanában mégis egyre gyakrabban bukkannak fel itt az oldalon a Benson Union-hoz hasonló lehetőségek. Ennek az egyik oka, hogy olyan mértékben szaporodtak meg az utóbbi időben a profitmegosztó oldalak, hogy egyszerűen nem merjük már ajánlani őket, mert nagyon nehezen eldönthető melyik működőképes hosszútávon.
Ha megnézitek az új cikket, láthatjátok hogy formai változások is vannak, ami szintén kicsit a jövőbe mutat, és előrevetíti az oldal új dizájnját, amit talán nem túl sokára mindenki láthat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!