2012. november 13., kedd

Benson Union

Többen írtak tegnap, hogy nem kaptak hozamot a Benson Union-tól. Ennek semmi más oka nem volt, mint hogy ünnepnap lévén nem volt Forex kereskedés, és ilyenkor természetesen hozam sincs.
A másik hír, hogy mostanra teljesen befejeződött a SolidTrustPay integrációja a Benson Union-nál, így ettől kezdve ez is teljes értékű fizetőeszközként használható befizetésre és kifizetésre egyaránt. 

ProfitClicking

Vannak egyértelmű jelei a Profit Shift-nek, hiszen megjelent egy új menüpont MY PROFITSHIFT CENTER  néven, ahol pontosan nyomon követhetjük a művelet hatásait befektetésünkre, az egyetlen gond hogy még nincs mit nyomon követni. Többeket megkérdeztem, gondolván hátha csak hozzám nem ért még el a Profit Shift, de mindenki arról számolt be, hogy nincs változás. Jó lenne már túlesni rajta, hiszen hosszú napok óta nincs hozamjóváírás sem, ami kicsit zavar, hiszen a haszonért vagyunk itt. 

PermanentFund

A tegnapi nap délutánján hosszú ideig nem volt elérhető a PermanentFund weblapja, ami miatt többen pánikban törtek ki. Információim szerint DDOS támadás érte a rendszert, és ezen dolgoztak a rendszergazdák, szerencsére sikerrel, így tegnap estétől ismét működik minden, és természetesen a tegnapi hozamot is jóváírták. Hallottam olyat is, hogy valaki mégsem tudja megnyitni az oldalt Internet Exproler segítségével. Ez előfordulhat, viszont a "sütik" kitörlése ezen valószínűleg segít! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!