2012. november 29., csütörtök

newGNI

A jól ismert newGNI nevű sportfogadással foglalkozó HYIP program December elsejétől zártkörű befektetői programként folytatja tevékenységét. Az oldalon ugyan eddig nem esett szó erről a befektetésről, viszont tervbe volt, hiszen jó ideje kifogástalanul működő cégről van szó. Én azt gondolom érdemes ebben a két napban még csatlakozni, még akkor is ha jelenleg nem kívánunk pénzt invesztálni bele, hiszen a tervek szerint a megmaradt zárt csoport kiváló minőségű kiszolgálása a cél. Abból kiindulva hogy eddig is kifogástalanul működött ez a viszonylag egyszerű felépítésű HYIP, úgy gondolom hogy ezek után még jobb dolga lehet a "kiválasztottaknak". Ha regisztrálni szeretnél, klikkelj a bannerre!


Profit Clicking

Úgy néz ki végre lezárult nagy nehezen a Profit Shift, így hát elméletileg az irodában látható információk most már megállják a helyüket. Ígéretük szerint napokon belül jóvá írják az elmaradt hozamokat, és aktiválják az automatikus kifizetést, amelynek köszönhetően várhatóan 48 órára rövidülnek a várakozási idők. 
A 3%-os akciót December 25-ig hosszabbították meg, tehát a most frissen vásárolt csomagok addig 3% napi hozamot produkálnak majd. Ez nem vonatkozik a belső egyenlegről beszerzett csomagokra, csakis az új vásárlásokra. 

PermanentFund

A PermanentFund-nál sajnos nincs változás, a mai napig nem fizettek, és az admin sem válaszol a leveleimre, így hát kénytelen vagyok SCAM státuszba tenni. Természetesen magával rántott néhány egyéb HYIP programot is ahogy az várható volt, de megnyugodni látszanak a kedélyek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!