2012. november 20., kedd

PermanentFund és Társai


Frissítés:
A PermanentFund jelenleg még csak el sem érhető, ami csak tovább erősíti a gyanút, hogy sajnos nagy valószínűséggel vége.

A Benson Union Fizet

Szerencse hogy a másik HYIP ajánlatunk továbbra is szépen működik, és gond nélkül fizet. Sőt, további bizakodásra ad okot vele kapcsolatban, hogy gőzerővel fejlesztenek, hiszen a napokban jelentették be, hogy több olyan országban ahol népszerű a Benson Union, helyi telefonos ügyfélszolgálatot hoztak létre. 


A PermanentFund úgy néz ki valóban bedől, hiába is várjuk a csodát, és sajnos jóslataink is bebizonyosodni látszanak, hiszen több "nagy öreg" is követi őket.

Az Endless Profits több mint 900! nap után kezdett zuhanópályára állni, és napjaink egyik legnépszerűbb HYIP programja az AVO INC több mint 100 napnyi megbízható működés után táncol most a szakadék szélén. Úgy néz ki az idei ősz sem lesz jobb mint a tavai, sőt, ahogy nézem még inkább ránk jár a rúd.
Egyenlőre azt javaslom, hogy kis ideig semmilyen HYIP programba nem fektessetek pénzt, hiszen nagyon bizonytalanná vált a "piac". Várunk mondjuk egy hetet, és utána ha minden rendben, ismét "támadásba" lendülünk, és természetesen itt az oldalon is pótolni fogjuk a PermanentFund kiesése okozta hiányt.

Profit Clicking

Ez sem tartozik éppen az örömteli hírek közé. Amíg a HYIP oldalak szépen dülöngélnek akár a dominók, a ProfitClicking éppenséggel maga alatt vágja a fát. Az éjszaka befejeződött Profit Shift olyan mértékű rombolást hajtott végre a befektetők csomagjaiban, ami azt gondolom nagyon sok embert arra sarkal majd, hogy szépen a kukába hajítsa ezt a befektetést. Mindemellett több olyan beszámolót is hallottam, hogy néhány embernek egy csomagot sem vettek el, és ami engem illet, egyáltalán semmi nem változott az irodámban. Mindenesetre én azt mondom, hogy akik így megúszták, azok se kezdjenek ünnepelni, mert szerintem az irodákban még nem stimmelnek az adatok. Ezt bizonyítja azt is, hogy az egyik referáltam ma reggeli csomagvásárlásai után is csak elméletben kaptam jutalékot, de az nem jelenik meg az oldalon. 
Mi egyenlőre nem tesszük kukába a céget annak ellenére, hogy bizony már eléggé unjuk a sok üres ígérgetést, a be nem tartott határidőket. Inkább azon dolgozunk, hogy megfelelő stratégiával a két Profit Shift között minél jobban lehúzhassuk őket. Persze ha eljön az ideje, Ti is tudni fogjátok mit kell tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!