2012. november 20., kedd

Profit Clicking Friss Hírek

Nemrég érkezett egy levél a Profit Clicking-től, ami talán adhat némi reménysugarat. Leírják ebben a levélben, hogy nagyon sokan panasszal éltek feléjük a Profit Shift igazságtalan bonyolítása miatt. Felhívják a figyelmünket, hogy ugyan a Profit Shift technikailag lezajlott, de még rengeteg a hiba, nagyon sok adat pontatlan. Ezért azt kérik, legyünk egy kis türelemmel, igyekeznek mihamarabb rendezni a felmerült problémákat, és ahogy azt megszokhattuk tőlük, megígérték hogy utána tejjel-mézzel folyó Kánaán lesz.
Ezért most egy darabig bírjuk még ki anélkül, hogy kissé ingerült hangvételű levelekkel bombázzuk őket, mert ezzel többet ártunk mint amennyi haszna van. Azt gondolom, a hét még bizonyosan rámegy erre a procedúrára, ismerve a PC informatikus csapatának csak a villámhoz hasonlítható sebességét. Azért csak halkan megjegyzem, hogy a JSS idejében a Restart legfeljebb 48 órát vett igénybe.

Eimimo

Mostanában gőzerővel fejleszt az Eimimo, hiszen nem nagyon akarnak beindulni a dolgok. Tulajdonképpen az egyetlen probléma az oldallal, hogy még mindig nincs elég reklámlevél, amire klikkelhetnénk. 
Most kitaláltak számunkra egy kis év végi akciót, miszerint minden klikkelésünkért kapható jutalékot megtripláznak, mégpedig egészen a szilveszteri tűzijátékig, tehát december 31 éjfélig. 
A profitmegosztásból járó jutalék mértékét is megduplázzák erre az időszakra, bár erre még nem lehetünk túl sokan jogosultak itt Magyarországon.
A hirdetőknek is jár egy kis év végi jutalom, aminek keretében most egy hirdetési egység áráért kettőt kapnak. Mellesleg további fejlesztéseket, komoly változásokat ígérnek a jövőben. Ha kinövi végre magát ez az üzlet, még lehet nagyon jó nekünk. Majd az idő eldönti.
Bemutató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!