2012. november 23., péntek

Profit Clicking Kompenzáció

Végre úgy tűnik helyre áll a rend a ProfitClicking háza táján. A kiábrándító Profit Shift utáni kompenzációk jelenleg is folynak, és én személy szerint minden belépéskor mással találom szembe magam, de a legrosszabb állapot is nagyságrendekkel jobb mint amit közvetlenül a Profit Shift után tapasztalhattunk. Reggelre a valamikori csomagjaim kb. 60%-a aktív volt, most meg 90%-a :). Hogy mi lesz a vége nem tudom, de reménytelinek tűnik a dolog. Az elmaradt jóváírások bepótlásával mondjuk semmi nem történt egyenlőre, a kezdeti 2 csomaggal számoltak, és ez nem is változott, de talán később ezzel is kezdenek valamit. Ha még a 25 napja pendingelő kifizetésem is megérkezik, és beáll végre a 2 napos határidő a pénzkivonás tekintetében, akkor egészen elégedettek lehetünk.

Benson Union

Ugyan mindenkit óvatosságra intettem a HYIP befektetésekkel kapcsolatba, hiszen így az év végén ez elég kényes dolog, de azt hiszem a Benson Union mindent megtesz azért, hogy bizalmat ébresszen, és minden okunk megvan rá, hogy bízzunk is benne. Tökéletesen ketyeg ez a gépezet, a kifizetések soha nem késnek, és amint a minap már írtam róla, az ügyfélszolgálatot is folyamatosan bővítik, és nagyon oda figyelnek rá, hogy mindenki segítséghez jusson, ha a szükség ezt követeli. 
Írtam azt is, hogy hamarosan bemutatok egy újabb rövid futamidejű HYIP céget, hogy kompenzáljam valamelyest a PermanentFund elvesztését, de úgy döntöttem várok ezzel. Tudom hogy megfogyatkozott a kínálat, és páran ezzel kapcsolatba ki is fejeztétek nem tetszéseteket, de nem látom értelmét csak azért erőltetni pár befektetést, hogy legyen jó nagy kínálat. Akkor fogok feltenni újabb lehetőséget, ha egy kicsit lecseng a HYIP ipar körüli vihar, és ha úgy gondolom hogy biztos a cég amit ajánlani szeretnék. Addig is aki szeretné kicsit forgatni a pénzét, annak ott van a Benson Union, az egyetlen HYIP amit jelenleg viszonylag könnyű szívvel ajánlhatok. A bemutató itt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!