2012. november 19., hétfő

Profit Clicking Profit Shift


Frissítés: Nálam ugyan még semmi jele a Profit Shift-nek, de ahogy a neten kutakodom, rettentő híreket látok. Állítólag vannak akiknek a csomagjaik 100%-át elvették, és minimális pénzt kaptak. Én igazából azt reméltem, hogy legfeljebb csomagjaink 50%-a bánja majd a Profit Shift-et, így ezek a hírek lesújtanak. Most komolyan, mire számítanak? Ki fog így befektetni náluk? Ha ennyire megcsonkítanak, nem hiszem hogy tovább fogok kínlódni ezzel az üzlettel, és valószínűleg sokan lesznek ezzel még így. Ha nem változik semmi, nem adok több mint egy évet a Profit Clicking-nek.

Délelőtti Hírek

Hozzám még nem ért el a Profit Shift hullám, de többen jelezték hogy náluk már történt valami. Ennek ellenére nem tudok érdemi információkat adni, hiszen állítólag annyira kuszák még az oldalon megjelenő információk, amiből nehéz rájönni miként is számoltak.

Csak emlékeztetőül, hogy miről szól a Profit Shift. Ez egy módszer arra, hogy hosszú távon életbe lehessen tartani a Profit Clicking rendszert, amit a jó öreg JustBeenPaid-től örököltek, csak ott restart néven emlegették. Lényegében ilyenkor megfosztanak bennünket a pozícióink egy részétől, és cserébe kapunk némi pénzt, meg PC-Paneleket. Tehát ilyenkor érdemes venni minél több csomagot, hiszen így nagy rá az esély, hogy azok kipörögnek a következő Profit Shift-ig, és szép hasznot hoznak számunkra.
Amint nálam is megtörténik értelmezhető módon a procedúra, természetesen azon nyomban tudatom veletek az eredményeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!