2012. november 10., szombat

ProfitClicking

A mai napon zajlik a ProfitClicking "Profit Shift", amit a régi JustBeenPaid tagok már ismerhetnek "restart" néven. Ez a rendszer fenntarthatósága szempontjából létfontosságú, bár nekünk felhasználóknak nem túl nagy öröm, hiszen ilyenkor csomagjaink 10-40%-a PC Panelekké konvertálódik, de csak abban az esetben ha megvesszük az Upgrade1-et, ami havi 6$. Hogy érdemes-e? Szerintem csak akkor, ha van bőven referáltunk, mert ezek csak ebben az esetben hoznak hasznot.
Tehát mi felhasználók látszólag bukunk a dolgon, viszont ha azt nézzük hogy ez kell a fenntarthatósághoz, szerintünk ennyi belefér, hiszen így is szép hasznokat termel ez az üzlet. Azt ígérik, hogy a Profit Shift után rövidülni fognak a kifizetések mintegy 48 órára, és a régi csomagok is, már ha marad belőlük, végre annyit fognak hozni mint az újak.
Természetesen várható hogy lesz némi zűrzavar, így senki ne ijedjen meg ha teljes káosz fogadja a mai napon  webirodájában, hiszen az adatok pontatlanul jelenhetnek meg. Ez várhatóan 24 órán belül rendeződik majd.
Egyébként holnaptól lesz igazán érdemes jó sok csomagot vásárolni, hiszen ezeknek nagy valószínűséggel lesz elég idejük a következő Profit Shift-ig kipörögni, így megtermelve számunkra a lehető legnagyobb profitot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!