2012. november 16., péntek

ProfitClicking


A tegnap esti webkonferencián sok érdekes dologról esett szó. Az első és legfontosabb dolog amiről beszélnünk kell, hogy elvileg a mai napon végre elkezdődik a profit shift. Tudjuk hogy ez számunkra nem a legjobb dolog, hiszen csomagjaink egy része elúszik, viszont van jó hír is bőven. Amire mindenki kíváncsi volt, az-az hogy az elmaradt kifizetéseket miként pótolják majd. Az ígéretek szerint egy összegben jóvá fogják írni a profit shift után, ráadásul az azt megelőző állapotok alapján. Ezzel még nincs vége a jó híreknek, hiszen ezek után a kifizetések az eddigi manuális megoldás helyett teljesen automatizálva lesznek, aminek köszönhetően a határidő 48 órára csökken.
De a végére tartogatom a legjobbat! A mostantól vásárolt csomagok egészen November végéig napi 0,3%-ot termelnek majd, a megszokott 0,2 helyett. Persze ez a visszaforgatásra nem vonatkozik, csak és kizárólag a vásárolt csomagokra! Tehát most mindenképpen érdemes vásárolni, hiszen amúgy is pótolnunk kell majd az elvesztett csomagokat.
Tehát elvileg napokon belül beáll végre a rendszer, és talán újra élvezhetjük majd azt a fajta stabilitást, amit megszokhattunk a jó öreg JustBennPaid-nál.

World Consumer Alliance

Na igen, sokat még mindig nem tudunk a megújult cégről, viszont több forrás is hatalmas lehetőségnek tartja. Ami már biztos, hogy a régi oldalon összegyűjtött pénzünket áthozták, ez látszik is az "Earnings" menüpontban, és szerencsére a referáltjaink is megmaradtak, amit a "Sales Team" ikonra klikkelve tekinthetünk meg. 
Az is bizonyos már, hogy naponta reklámokat kell megtekintenünk ahhoz hogy kifizetésre legyünk jogosultak, de azt még nem tudjuk mennyit. Ezt egyébként a "Traffic" menüben tehetjük meg. Én ma megnéztem 7 oldalt, ami persze egyenlőre egytől-egyig a WCA oldala volt, és ennek hatására az "Earning" menüben elindult egy 24 órás visszaszámláló, és ki is írta, hogy jogosult vagyok kifizetésre. 
Elvileg napokon belül be kellene hogy induljon az éles üzem, de tapasztalataink szerint ez el szokott húzódni hosszabb-rövidebb ideig. Mindenesetre a regisztráció ingyenes, és jelenleg is működik, arról nem is szólva hogy a régi oldal teljesen megbízható volt, és fizetett is szépen. Ezért azt gondolom, hogy semmi okunk kételkedni bennük, megérdemlik a bizalmunkat. 
A bemutatót felfrissíteni információk hiányában még nem tudom, de érdemes regisztrálni!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!