2012. december 12., szerda

BNK NETWORK - Új Hírek


A hétfő esti BNK webkonferencián három olyan bejelentés hangzott el, amelyről fontos mindenkinek tudnia.

  • A BNK Network dollár alapú számla vezetésére az OTP Bankkal kötött szerződést, tehát ide lehet majd befizetni átutalással, vagy akár személyesen valamelyik OTP Bankban. Természetesen ezt megtehetjük forintban is, amit az adott napi árfolyam alapján váltanak dollárra. Ha minden igaz, a befizetés hamar, akár órákon belül lehetséges lesz. 
  • A December 31-ig befizetők kapnak +25% részvényopciót, amivel majd kereskedhetnek a belső piacon, vagy akár átválthatják lojalitási bónuszra.
  • 2013. Január 31-ig meghosszabbították a kedvezményes csomagvásárlási lehetőséget, amiről a bemutatóban olvashatsz bővebben. Tehát nem muszáj kapkodni, de ne feledd, ameddig nem fizetsz be, jutalékod sem képződik! 
Információink szerint egyenlőre nem lesz integrálva a rendszerbe netbank, viszont valószínűleg a jövőben a Payza és a PayPal is megjelenhet fizetési processzorként. 
Egyenlőre a pénzt kikérni, ill. befizetni bármilyen hazai bankszámla segítségével lehet, amelyet a webirodádban állíthatsz majd be. Nem kell hogy a devizaszámlád legyen, jó a forint alapú is. 

Felhasználónév saját neved, jelszó mező üresen marad. 
>>>BNK NETWORK bemutatónk<<<

netmoney.multiapro.com


Létrehoztunk a Multi-apró rendszerében egy hirdetőoldalt, amit kimondottan arra szánunk, hogy mindenki bemutathassa rajta weboldalát, feltehesse reff linkjét. Természetesen mindezt ingyen, sőt, a csapatunk tagjai további előnyöket is élvezhetnek! Aki hozzánk csatlakozott valamelyik bemutatott üzletben, az ingyen kap lehetőséget kiemelt reklám megjelenítésére, amely a főoldal tetején látható majd. Ehhez nem kell mást tenni, mint felvenni velem a kapcsolatot az oldalon található "Kapcsolat" menüpont segítségével. 
Tehát menjetek és hirdessetek bátran, na meg mondjátok el ismerőseiteknek is! :) 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!