2012. december 24., hétfő

BNK Potenciál


A BNK Network-nél jóváírásra kerültek az első heti Matrix jutalékok. Természetesen erre csak azok a tagok jogosultak, akik alatt van legalább egy aktív tag, tehát olyan aki megvásárolta valamely BNK csomagot. Többen úgy lettek jogosultak, hogy gyakorlatilag senkit nem szponzoráltak, viszont szerencsés módon kaptak olyan bepotyogó tagokat, akik komolyan gondolják ezt az üzletet. Akad nem egy olyan ember is a BNK vonalon, aki máris több 100 dollárt keresett, és még csak egy hete működik aktívan az oldal. Azt gondolom itt az ideje hogy minden kétkedő belássa, a BNK NETWORK-ben igen is komoly potenciál van, és nagyon is érdemes ezzel az üzlettel foglalkozni, dolgozni. Ne feledjétek, hogy még Január 31-ig van lehetőségünk élni a kedvezményes csomagvásárlással, utána jelentősen többe fog kerülni elindítani ezt az üzletet. Nincs havidíj sem, tehát csupán egyszeri befizetésről beszélünk.
>>>Bemutató itt<<<

Benson Union

Azt gondolom a jelenlegi HYIP piacon még mindig a Benson Union az a cég, amiben legtöbben megbíznak, és ami ezt stabilitásával és megbízhatóságával leginkább meghálálja. Ezt mások is így látják, hiszen csapatom tagjai közül is ebbe az üzletbe regisztráltak a legtöbben. 
Mivel főképpen Forex befektetésekből szerzik bevételeiket, így szünnapokon ők sem számolnak jutalékot. Most hírlevélben tájékoztattak, mi szerint December 24, és Január 3 között nem lesz jutalékosztás, és ezen időszakban ők is pihennek. Ezért aztán mind a telefonos, mind az e-mail support is csak részben lesz elérhető. Aki telefonon akar érdeklődni, az hagyhat üzenetet, és 24 órán belül visszahívják. 
>>>Bemutató<<<

Boldog Karácsonyt!

Az ünnepek alatt én sem leszek túl sokat gépközelben, csak a nagyon fontos híreket osztom meg, és természetesen igyekszem minél gyorsabban válaszolni leveleitekre. 
Szeretnék minden hűséges, és természetesen új olvasómnak boldog karácsonyt kívánni, és sikerekben, bevételekben gazdag újévet! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!