2013. január 10., csütörtök

BNK Kifizetések

A Ma reggeli hírlevélből megtudhatjuk, hogy már decemberben megindultak az első kifizetések. Amennyiben neked is keletkezett jutalékod, azt bármikor kikérheted az "Elektronikus Pénztárca" --> "Pénzügyek/Kiutalások" menüpontban. A kiutalás általában néhány napot igénybe vesz.
Persze egyenlőre érdemesebb kicsit gyűjtögetni. Én személy szerint nem szándékozok kikérni, inkább ha összejön rá a pénz, vásárolok újabb részvényopciókat, amint erre lehetőség nyílik.

BNK Támogatás

A hírhez kötődik, hogy a BNK Támogatás nevű oldal már gyakorlatilag teljes funkcionalitással működik, illetve csak majdnem, ugyanis gondjaink akadtak a tárhelyszolgáltatóval, mivel az oldal közösségi funkciói túlterhelik a vélhetőleg gyengécske szervert. Ezért aztán rászántuk magunkat egy végső lépésre, és az oldalt átköltöztettük hazánk egyik legnagyobb tárhelyszolgáltatásához, ahol a továbbiakban nem lehetnek problémák. Pár napot még kell várnunk a domain aktiválására, aztán megosztjuk az új címet, de addig is lehet regisztrálni az oldalra, amikor éppen működik. 

Részben szintén kötődik a témához, hogy a közeljövőben a Pénzkeresés Online oldal is költözni fog, és egy vadonatúj külsőt kap, és természetesen rengeteg új funkciót. Ennek az oka, hogy a fejlődés nem állhat le, viszont a Blogger adta lehetőségeket sajnos kimerítettük. Reményeink szerint ez is bekövetkezhet egy hónapon belül, de pár régi csoporttagom előbb kap majd betekintést, hiszen tesztelni kell az új felületet mielőtt megnyitjuk a nyilvánosság előtt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!