2013. január 24., csütörtök

Eimimo

Az Eimimo nevű programunk elég régóta fut már, és meglehetősen sokan csatlakoztatok hozzá, hiszen nem kell befizetni, sőt, 10$-t azonnal jóváír a belső számlánkon. Persze az ingyenes programoknak mindig megvan a hátulütője, leginkább az hogy nem szoktak működni. Az Eimimo másnak tűnik, bár itt is látszik sajnos az ingyenesség sok hátránya. Rettentő lassan fejlődik, és már-már kezdtem lemondani arról, hogy valaha képes lesz az ember hirdetések megnyitásából összeszedni havi 5$-t, ami a kifizetés egyik feltétele. Most viszont úgy tűnik megrázta magát kicsit, és bár még mindig távolinak tűnik a havi 5$, azért kezdenek egyre sűrűbben jönni a reklámlevelek. Tehát van még remény, bár ingyenes lehetőségtől soha ne várjunk csodát, hiszen alapszabály, hogy befektetés nélkül ne remélj hasznot.

>>Bemutató ITT<<

Ritka Jelenlét

Szeretnék elnézést kérni rendszeres olvasóinktól, hogy mostanában kicsit kihaltnak tűnik az oldal. Szó sincs róla hogy elhanyagolnánk bennetek, de nagy projekteken dolgozunk. Az egyikről már sokat írtam itt, ez a BNK támogatás, ami az általunk nagy lehetőségnek tartott BNK Network lehetőséggel foglalkozó weblap, ahol regisztrált felhasználóként különleges támogatásban részesülhettek. Szeretném jelezni, hogy az oldal nem csak BNK tagoknak hasznos, hiszen a belső fórumon mindenféle internetes lehetőségről szó esik. 

A másik okunk a ritka jelenlétre, a blogspot korlátaiból fakad. Itt már csak úgy tudunk új lehetőséget bemutatni, ha régi bejegyzéseket törlünk, ezért végső elhatározásra szántuk el magunkat. Egy teljesen új weboldal készül, saját domainen, és az ország legjobb tárhelyén. A projekt még nagyon az elején tart, de sokat dolgozunk rajta, így véleményem szerint 1 hónapon belül biztosan kinyit előttetek az új oldal. Addig kérem türelmeteket, ígérem, megéri kitartani mellettünk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésed moderálás után kerül megjelenítésre!